Officieel: eerste klant in België is een feit! Welkom, Stad Hoogstraten!

5 min.

Na een succesvolle pilot verwelkomen wij Hoogstraten als eerste klant in Vlaanderen

Officieel: eerste klant in België is een feit! Welkom, Stad Hoogstraten!

Met gepaste trots kunnen we melding maken van onze officiële eerste klant in Vlaanderen: Stad Hoogstraten! Na een intensieve samenwerking in de vorm van een pilotfase is het punt nu bereikt dat Hoogstraten voor meerdere jaren aan de slag gaat met Pepperflow om de Beleids- en Beheerscyclus (BBC) te digitaliseren. 

Op de beurs Manage IT van de Vlaamse ICT organisatie (V-ICT-OR)  in 2018 kwamen Pepperflow en Stad Hoogstraten voor het eerst met elkaar in contact. Na een goed oriënterend gesprek werd er met wederzijds enthousiasme begonnen aan een pilot samenwerking om de BBC van Hoogstraten te digitaliseren en Pepperflow klaar te stomen voor BBC 2.0. In de pilotfase is er intensief gekeken naar de uitdagingen van het omvangrijke proces wat de Beleids- en Beheerscyclus is en hoe dit proces op een digitale, integrale wijze meer gestroomlijnd kon worden. In het afgelopen halfjaar hebben Pepperflow en Stad Hoogstraten met veel toewijding samengewerkt om het predikaat "BBC-proof" te benaderen. 

Wij kijken er naar uit om de mooie samenwerking met Hoogstraten komende jaren verder vorm te geven!

Benieuwd naar hoe Hoogstraten de pilotfase heeft ervaren? We schreven er een klantverhaal over! Klik op de button hieronder om het verhaal te lezen:

Klantverhaal Stad Hoogstraten