Beleids- en Beheerscyclus

Realiseer doelen samen, binnen budget en op tijd

  • Online samenwerken aan (beleids)rapporten
  • Grafieken en tabellen voorzien van actuele resultaten
  • Creëer toegankelijke rapportages voor alle stakeholders
  • Monitor de beleidsopvolging, waar en wanneer u wilt

FUNCTIONALITEITEN

Op maat van uw organisatie

BELEIDS- EN BEHEERSCYCLUS

Rapporteren, duidelijk en op maat


Met de software van Pepperflow stelt u als gebruiker de gewenste rapporten rondom de voortgang van uw strategie digitaal samen. U rapporteert over uw doelenboom, projectmatige-, beleidsmatige- en transversale ambities duidelijk én op maat in een gebruiksvriendelijke en geïntegreerde omgeving. Kortom: Rapporteren, maar dan makkelijk en leuk.

 
 

Flexibel en laagdrempelig

Inzichtelijk en gemakkelijk rapporten samenstellen op maat van de behoefte van iedere doelgroep. Onze belofte is om de mogelijkheid te bieden binnen drie clicks de stand van zaken van actie, actieplan of project te raadplegen. Rapportage en opvolging was nog nooit zo gemakkelijk.

Continue beleidsopvolging

Volledig geïntegreerd

Manueel informatie verzamelen en verwerken is tijdsintensief en foutgevoelig. Met Pepperflow vermijdt u overbodig knip- en plakwerk in Excel door onze integraties met diverse bronsystemen en de mogelijkheid om op een eenduidige manier informatie uit te vragen bij collega’s.

Focus en transparantie

Leg de focus in uw organisatie op de juiste dingen. Beleg verantwoordelijkheden en geef iedereen de tools in handen om te werken aan zaken die voor hen maar ook de organisatie belangrijk zijn.

Continue beleidsopvolging

Vertaal abstracte ambities in concrete acties en monitor de beleidsopvolging door de gehele BBC. De doelenboom is de rode draad door de verschillende rapportages. Rapporteer op vaste momenten en monitor de beleidsopvolging volgens de PDCA-cyclus (Plan, Do, Check, Act) gedurende de beleidsperiode.

Gemeente Mol

"Er was nood aan gestructureerder werken. Ook wilden we de link met financiën kunnen leggen, want we merkten dat de mensen die moesten rapporteren te weinig rekening hielden met het financiële luik. Eigenlijk zijn we zo beginnen zoeken. Eind 2019 kwamen we in contact met Pepperflow. In Hoogstraten zagen we hoe het systeem werkt. Dat gaf voor ons de doorslag.’"Lees het verhaal van gemeente Mol

FAQ

Veelgestelde vragen

Pepperflow is eenvoudig en uitgebreid te configureren zodat u altijd uw gewenste rapportage kunt opbouwen. Bovendien is Pepperflow een modulaire oplossing. Afhankelijk van uw wensen kunt u modules of functionaliteiten wel of niet afnemen. Dit houdt in dat u uw Pepperflow volledig naar eigen wens kunt opbouwen. Documentstructuren, vormen van metadata en workflows kunnen door de organisatie zelf worden geconfigureerd. Bekijk onze pagina over functionaliteiten, om te zien welke mogelijkheden er zijn.

Technisch beheer vanuit uw organisatie is niet nodig. Pepperflow is een SaaS-applicatie, wat betekent dat het technisch beheer inbegrepen is in uw abonnement. Het is wel belangrijk om een functioneel beheerder aan te stellen. Zijn focus zal vooral op liggen het inrichten van de werkprocessen die door Pepperflow ondersteund worden.

Neen, Pepperflow helpt u in dit proces. Doordat de applicatie gebouwd is op inhoudelijke kennis en best-practices binnen de sector, biedt het een handvat om uw (online) rapportageproces te verbeteren. Onze consultants begeleiden dat proces op deskundige wijze. De ervaring van onze klanten is dat de implementatie van de Pepperflow organisaties helpt om op een hoger maturiteitsniveau te komen.

Pepperflow kan met alle mogelijke on-premise of cloudgebaseerde financiële pakketten gekoppeld worden, waaronder pakketten van Cevi en Cipal Schaubroeck.

Binnen Pepperflow kan er tegelijkertijd een ongelimiteerd aantal gebruikers werken, afhankelijk van het aantal afgenomen licenties.

De implementatie van Pepperflow neemt gemiddeld 2 maanden in beslag. Dit betreft geen full-time implementatie, maar een periode waarin de betrokkenen meermaals bij elkaar komen voor inrichtingswerkzaamheden, kennisoverdracht en fine-tuning. Hierbij staat het learning on the job-principe centraal en wordt de Pepperflow-beheerder ondersteund door een online e-learning omgeving.

U kunt te allen tijde met vragen terecht bij de aan uw organisatie toegewezen Customer Success Manager. Daarnaast biedt Pepperflow een helpdesk die elke werkdag tussen 09:00 en 17:30 voor u klaarstaat (in het geval van de Basis Service Level Agreement). Ook heeft u toegang tot een helpcentrum, voorzien van een groot aantal vragen en bijbehorende antwoorden.

Behoefte aan meer informatie?

Neem contact op voor een gesprek met één van onze specialisten!

Contact