Over PepperflowOver Pepperflow

Over Pepperflow

Pepperflow maakt uw Beleids- en Beheerscyclus leuk, efficiënt en overzichtelijk!

Missie & Visie

Bij Pepperflow geloven we in het digitale (samen)werken. 

Wij vergroten de realisatiekracht van een organisatie door informatie over haar ambities en de uitvoering daarvan overzichtelijk en transparant te ontsluiten. Dit helpt mensen in de organisatie hun dagelijkse werk te verbinden met de strategie van de organisatie en hun werk op effectieve en efficiënte wijze samen te werken. 

Wij werken daarom vanuit een duidelijke visie op BBC (2.0) en projectmanagement, met een scherp oog voor technologische ontwikkelingen en de behoeften van onze klanten. 

Onze achtergrond

Grote stapels papier, onoverzichtelijke lijstjes, talloze emails en een gebrek aan overzicht… diverse factoren die tot frustratie leiden in een bedrijfsomgeving. Herkenbaar? Onze oprichter Jan Post vond dat het ook anders kon.

Het nieuwe papierloze (samen-)werken, het digitaliseren van de BBC en betere informatievoorziening van gemeenten naar inwoners; wij zagen het voor ons. Eén digitale oplossing waarbij werknemers samen kunnen werken aan BBC-documenten, taken overzichtelijk houden en grip krijgen op hun werkzaamheden. Zo ontstond Pepperflow, vanuit de praktijk.

Inmiddels bestaat Pepperflow al 12,5 jaar en helpt onze SaaS-oplossing ruim 120 lokale besturen en particuliere organisaties in België en Nederland bij het digitaliseren van informatie in bedrijfsvoeringsprocessen, zoals de BBC.

Met onze applicatie helpen wij u om:

  • Uw doelstellingen scherp te formuleren
  • Te voorzien van KPI's
  • Informatie uit andere systemen te integreren
  • Samen te werken door informatie te delen
  • Het werk te plannen en overzicht te houden
  • De uitvoering te monitoren (PDCA-cyclus)

Bekijk onze oplossingen

Het team

Het Pepperflow team bestaat uit een hechte groep ambitieuze en bevlogen professionals. Ons bedrijf groeit snel en we zijn trots op wat we doen! Maak hieronder kennis met onze mensen of bekijk onze actuele vacatures. 

Onze mensenWerken bij Pepperflow

Pepperflow is official partner van V-ICT-OR, de Vlaamse ICT organisatie: