Meer informatie over de SaaS-oplossing PepperflowMeer informatie over de SaaS-oplossing Pepperflow

Wij zijn Pepperflow

Pepperflow maakt de digitale BBC, organisatiebeheersing en projectmanagement leuk, efficiënt en overzichtelijk!

#TeamPepperflow

Van één man met een visie tot ruim 30 jonge, kundige en gemotiveerde professionals die zich samen keihard inzetten voor het leveren van onze software. Zo groeide Pepperflow van een vernieuwende start-up tot een gevestigde naam in de publieke sector. Pepperflow werd in 2007 in Nederland opgericht en levert een toonaangevende, gelijknamige SaaS-Oplossing op het gebied van strategisch management in brede zin. Er ligt een sterke focus op de publieke sector (lokale besturen). Na een verkenning en succesvolle piloot van een jaar in Vlaanderen werd de officiële stap naar Vlaanderen gezet. Pepperflow wordt binnen lokale besturen onder andere ingezet voor o.a. de BBC, uitvoering GDPR, projectmanagement, organisatiebeheersing en het opstellen van financiële rapportages. 

De ontwikkeling van het softwarepakket hebben we in eigen beheer. Het verkopen, doorontwikkelen en implementeren van Pepperflow doen we vanuit huis, ons hoofdkantoor in Katwijk en het Vlaamse kantoor in Aalst. No-nonsense, vol enthousiasme maar ook gefocust om samen met de klant iets moois neer te zetten. Uiteraard altijd met een lach!

Een hecht team met een missie: uw organisatie optimaal helpen bij een digitale verbeterslag aan de hand van onze software. Dat is #TeamPepperflow. 

Onze achtergrond

Pepperflow zag het licht in 2007. Grote stapels papier, onoverzichtelijke lijstjes, talloze e-mails, eindeloze Excelbestanden en een gebrek aan overzicht… diverse factoren die tot frustratie leiden in een bedrijfsomgeving. Herkenbaar? Onze oprichter Jan Post zag het zelf bij gemeenten gebeuren en besloot dat het anders kon.

Het nieuwe papierloze (samen-)werken, het digitaliseren van beleidsmatige en financiële procesen en betere informatievoorziening van gemeenten naar inwoners; wij zagen het voor ons. Eén digitale oplossing waarbij werknemers samen kunnen werken, taken overzichtelijk houden en grip krijgen op hun werkzaamheden. Zo ontstond Pepperflow, vanuit de praktijk. 

In 2019 werd deze visie vertaald naar België, specifiek voor de behoeften die bij lokale besturen leven rondom de verplichte Beleids- en Beheerscyclus. Inmiddels ondersteunen wij ruim 120 gemeenten, provincies, waterschappen en particuliere organisaties in Nederland en 40 klanten in België bij het krijgen van grip op bedrijfsprocessen als de BBC. 

Met onze applicatie helpen wij uw organisatie om:

  • Uw doelstellingen scherp te formuleren en te voorzien van KPI's
  • Informatie uit andere systemen te integreren
  • Samen digitaal te werken door slim informatie te delen
  • Werk te plannen en overzicht te houden
  • De uitvoering te monitoren (PDCA-cyclus)

Bekijk onze oplossingen

Het team

Het Pepperflow team bestaat uit een hechte groep ambitieuze en bevlogen professionals. Ons bedrijf groeit snel en we zijn trots op wat we doen! Maak hieronder kennis met onze mensen of bekijk onze actuele vacatures. 

Onze mensenWerken bij Pepperflow