Pepperflow en Cipal Schaubroeck gaan samenwerking aan

3 min.

Integratie en optimalisatie, voor de digitale BBC

Pepperflow en Cipal Schaubroeck gaan samenwerking aan

Als één van onze eerste wapenfeiten voor dit nieuwe jaar kondigen we u graag een splinternieuw partnerschap aan! U bent op zoek naar handvaten om uw meerjarenplan op te volgen? U wil een goede inhoudelijke opvolging garanderen van projecten die u uitzet bij uw beleidsdoelstellingen? Wij hebben geluisterd en helpen u graag een handje!

Cipal Schaubroeck en Pepperflow slaan de handen in elkaar! Zo kunt ú uw BBC-suite aanvullen met een state-of-the art tool voor projectopvolging. Pepperflow biedt u een oplossing waarmee u op een zeer overzichtelijke manier de projecten kunt opvolgen die u uitzette in het kader van uw doelstellingen en actieplannen. Cipal Schaubroeck en Pepperflow zorgen daarbij voor een doorgedreven integratie, zodat informatie uit uw BBC-suite op een geautomatiseerde manier terecht komt in uw oplossing voor projectopvolging, én zodat ook de nodige zaken worden teruggekoppeld. Pepperflow biedt u daarnaast een handige en transparante rapportering rond deze projectopvolging.

Niet enkel kunt u Pepperflow inzetten voor een doorgedreven projectopvolging. Tevens kan het u handvaten brengen in verband met organisatiebeheersing en opvolging van GDPR-verplichtingen. Handig, toch?

Voor meer informatie over de samenwerking kunt u contact opnemen met Hans Vandeweyer (Pepperflow, h.vandeweyer@pepperflow.be, +32 492 52 89 75) of Luc Jacobs (Cipal Schaubroeck, luc.jacobs@cipalschaubroeck.be,  +32 475 24 80 28).